UNDER CONSTRUCION, IT'S NOT READY

Introduction

Harkály Gergő vagyok, közel 10 éve foglalkozom webfejlesztéssel, néhány éve pedig több hazai vállalkozás online marketingjét is ellátom. Bár alapvetően WordPress tartalomkezelővel dolgozom, mégis úgy érzem - illetve a hosszú ideje velem együttműködő partnereim is -, tudásom és tapasztalatom alapján megbírkózom bármilyen kihívással. Egyeztessünk az Önéről is valamikor!


Knowledge

Frontend

HTML
CSS
JavaScript
jQuery
reszponzivitás

Backend

PHP
Ubuntu Server
MySQL
VestaCP
cPanel

Rendszer

WordPress
Bootstrap
Magento
OpenCart
Joomla

Online marketing

SEO
Adwords
Analytics

Egyéb ismeretek

Számítógépes: LaTeX, Windows OS; MicroSoft Office; Linux Ubuntu OS; gépírás

Nyelv: angol középfok; latin alapfok

Szakmai tapasztalat: Zevac Onyx 29, Fineplacer Pico & HVR, Phoenix Nanomex X-Ray kezelése, karbantartása és hőprofil készítése

Járművezetői engedély: AK (2007) és B (2003) kategória

Személyes készségek: kommunikációs és szervező képesség


Education, Qualifications

Programtervező informatikus BSc. - folyamatban

Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar, Miskolc (2012-2017)

Digital Workshop - Digitális Marketing tanúsítvány

Google Digital Workshop, online tréning (2016.05.17.)

Témakörök: Az online lehetőség, Az első lépés az internetes siker felé, Építse ki az internetes jelenlétét, Kapcsolódás e-mailen keresztül, Keresés: a kezdő lépések, Váljon láthatóvá a keresés segítségével, Használja ki a keresés előnyeit, Hívja fel magára a figyelmet keresési hirdetésekkel, Fokozza a keresési kampányok sikerét, Webanalitika: kezdő lépések, Siker az analitika révén, Érje el, hogy a helybéliek felfigyeljenek Önre, Segítsen a közelben lévőknek megtalálni Önt az interneten, Hívja fel magára a figyelmet a közösségi médiában, Ismerkedjen meg alaposan a közösségi médiával, Fedezze fel a mobilkészülékek használatának előnyeit, Használja ki a mobilkészülékek előnyeit, Hirdessen más webhelyeken, Ismerje meg mélyrehatóan a display (vizuális) hirdetések használatát, Terjeszkedjen a nemzetközi piacon, Hozza ki a legtöbbet a videók nyújtotta lehetőségekből, Építse ki webáruházát, Bővítse ki internetes értékesítéseit

Vállalkozási alapkompetenciák - tanúsítvány

Eruditio Oktatási Zrt., Miskolc (2014)

2014. október 17-e és 2014. november 29-e között részt vettem az Eruditio Oktatási Zrt. által szervezett E-000274/2014/D035 engedélyszámú "Vállalkozási alapkompetenciák" című, 2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény szerint akkreditált, 78 órás továbbképzésen.

Közgazdász-gazdálkodási szak - nem befejezett

Nyugat-Magyarországi Egyetem, Budapest (2005-2008)

Rendészeti tagozat - gimnáziumi érettségi

Bocskai István Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola, Szerencs (2001-2005)

Hatosztályos tagozat - nem befejezett

Bocskai István Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola, Szerencs (1999-2001)

Munkatapasztalat

szabadúszó webfejlesztő

Harkály Gergő EV., Miskolc (2009- jelenleg is )

hírportál szerkesztő - diákmunka

Inform Media Kft., Miskolc (2013-2014)

telefonos ügyfélszolgálati munkatárs; levelezési munkatárs

Vodafone Magyarország Kft., Miskolc, Miskolc (2012)

minőségellenőr; javítóműszerész; forrasztótechnikus

Jabil Circuit Magyarország Kft., Tiszaújváros (2006-2011)

pénzügyi tanácsadó

Brokernet Zrt., Miskolc (2005-2007)

Szolgáltatások

Bérelhető honlap és/vagy webáruház

Elkészült egy WordPress alapú, folyamatosan fejlesztett és már most is számos hasznos funkciót tartalmazó komplett rendszer, mely ideális bemutatkozó honlapnak, blognak, hírportálnak, vagy bármilyen más terület számára. Marketingorientált megközelítést alkalmazva alapértelmezetten van CTA gomb kialakítva, Google Analytics beágyazási lehetőség, megosztógombok (Facebook, Twitter, Google Plus, nyomtatás), reszponzív megjelenés és még számos remek funkció. A rendszeres díj magában foglalja a domain név, a tárhely, az SSL tanúsítvány, az e-mail cím(ek), az automatikus mentés és a folyamatos továbbfejlesztés költségét is.

Szolgáltatás díja: honlap esetén bruttó 20.000,- forint / év; webáruház esetén bruttó 20.000,- forint / hó (honlap esetén az első két éves, webáruház esetén az első éves díj egy összegben előre fizetendő)

Egyedi weboldal vagy webshop létrehozása

A legelterjedtebb tartalomkezelő rendszerekre (Magento, OpenCart, PrestaShop, WordPress) építkező, vagy teljesen egyedi kóddal megvalósított, egyedi designnal rendelkező honlap vagy webáruház létrehozása, a szükséges igények teljes körű megvalósítása mellett. Ajánlatkérés előtt célszerű a pénzügyi keretet is meghatározni annak széles skálája miatt.

Szolgáltatás díja: igényektől függően bruttó 200.000,- és 800.000,- forint között.

Egyedi szoftverfejlesztés

Bármilyen webes alapú megoldás tervezése és kivitelezése.

Szolgáltatás díja: minimum 64.000,- forint + 27 százalék áfa, azonban szükséges munkaidő, így pontos összeg a specifikáció alapján számítható ki.

Online marketing tevékenység ellátása

Az online marketing tevékenyég ellátásának keretében nagymértékben átvállalom, illetve megvalósítom azokat az internetes feladatokat, melyek hozzájárulhatnak a vállalkozás sikeréhez, a célok teljesüléséhez.

Szolgáltatás díja: 64.000,- forint + 27 százalék áfa / hónap (első 3 hónap előre fizetendő), mely ajándékként 10.000,- forint / hó Google és Facebook hirdetési költséget is magában foglal.

Webmesteri feladatok ellátása

Feladattól és tartalomkezelő rendszertől függetlenül vehető igénybe havidíjas szolgáltatásként webmesteri feladatok ellátása, melynek keretében bármilyen feladatot teljesítek.

Szolgáltatás díja: 8.000,- forint + 27 százalék áfa / óra / hónap

WordPress alapú oldal biztonságossá tétele

Alapvető és szükséges biztonsági megoldások kivitelezése, de nem meglévő ingyenesen elérhető bővítmények telepítésével.

Szolgáltatás díja: 32.000,- forint + 27 százalék áfa / honlap


References