Oszkár.com telekocsi információk

Aktuális útjaim listáját itt találod: https://utitars.oszkar.com/sofor-harkalygergo/

Általános információk

Csak csomagszállítás egységes díjszabása mérettől és súlytól függetlenül: 1.000,- forint / 100 km. Kell az átvevő telefonszáma és a pontos csomagleadási cím.

Utazás során a biztonsági öv használata kötelező!

Ha a csomagtartóba egynél több normál bőröndöt szánsz, akkor azt kérlek, előre jelezd, arra külön készülnöm kell, illetve így figyelembe tudom venni a többi utas igényeinél a már elfoglalt helyet. Ha kézipoggyász lenne ölben, azt nem szükséges külön jelezni. Kisállat csak és kizárólag dobozban jöhet és akkor, ha nem zavarja a fennmaradó egy utast, ugyanis ilyenkor a kisállat részére is foglalnod kell egy helyet.

Kiemelném, hogy ez nem taxiszolgálat, ne is keress olyanokkal, hogy ellentétes irányba 40 km-re elmegyek-e érted, vagy olyan útvonal miatt, ami legalább 20 perccel növeli a futásidőt. Voltak ilyenek, ne játszunk egymás drága idejével. Értelmes kereteken belül viszont hajlandó vagyok letérni, házhoz menni, stb.

Utazás során érvényes információk

Ha bármilyen észrevételed van (gyorsan/lassan megyünk, hideg/meleg van, mosdóra kell menni, benzinkúton kellene vásárolni, kapcsoljuk be/ki a rádiót, stb.), nyugodtan jelezd. Enni, inni lehet, viszont dohányozni nem. Az utazás során lehetőség van mobiltelefon töltésére is. Aludhatsz is, ilyenkor csendben leszek, leszünk. Az autóban van CD lejátszó, ha hozod a kedvenced, akár az is szólhat. A fejtámlát, illetve az első ülést is minden utas saját kedve és kényelme szerint beállíthatja.


Beszállási pontok

Az adott településhez tartozó információ eléréséhez kattints az adott fülre!

Keleti Pályaudvar Thököly úti parkoló

Igyekszem a Postához közel parkolni, de nem mindig sikerül.

Nagyszeben tér - Eleven Center

Általában innen indulok, vagy ide érkezem meg, tehát itt is be-, illetve ki lehet szállni.

Kelenföldi vasútállomás Őrmező B kijárat (tehát NEM Etele-tér)

Beszállási pont a Kelenföldi vasútállomásnál az "P+R Parkoló, Őrmező" parkolósávba bevezető kanyarodósávnál (a lenti képre kattintva megnyílik nagyobb méretben új lapon). Ugyanez Google térképen: https://goo.gl/maps/3TQQFhPc6k82

beszállóhely

Búza tér - Szeles utca 25.

Az autóval vagy a templom mögötti üzletsor mögötti fentről egyirányú Szeles utcán állok meg, vagy a templom mögötti parkolórészben (indulásnál inkább Szeles utca, érkezésnél templom).


Egyes útvonalakhoz tartozó információk

Az adott útvonalhoz tartozó információ eléréséhez kattints a településpárosra!

Budapest - Dunaújváros

Lehetséges beszállóhelyek (belvárosba nem megyek a nagy forgalom miatt):

  • 1118 Budapest, Nagyszeben tér / Rétköz utca (Eleven Center, Budawest, Gazdagrét): a Budawest / Eleven Center környékéről indulok, az autó általában az Eleven Centerrel szembeni parkolóban áll
  • Kelenföldi pályaudvar: közvetlen M4-es metró a Keleti Pályaudvartól, számos busz és vonatállomás; az Őrmező P+R sorompós parkolóba tartó kanyarodósávon szoktam megállni a ki/beszállás idejére

Autópályán megyek, érkezés Dunaújvárosban bárhova, mert alapvetően Pálhalmára térek majd vissza onnan. Ugyanez Google térképen ide kattintva érhető el.

Dunaújváros - Budapest

Pálhalmáról indulok, utas esetén átmegyek Dunaújvárosba, ahol beszállás bárhol (alapértelmezetten a Skála / Hongkong áruház mögötti parkolóban), ha nem a Skálánál szállnál be, foglalás után küldd el üzenetben Oszkáron a pontos címet, ahova menjek. Autópályán megyek, első kiszállási pont a Kelenföld vasútállomásnál található Őrmező P+R parkoló (innen a Keleti Pályaudvarig közvetlen M4-es metró jár, illetve számos busz és vonat), végső cél a szintúgy 11. kerületi Eleven Center (környék: Nagyszeben-tér, Gazdagrét, Budawest). Az indulási időpontom nem feltétlen fix, az első foglaló igénye esetén tudok rajta módosítani.

Útvonalam: Dunaújvárosban bárhol be lehet szállni, kiszállási pont Budapesten a kelenföldi pályaudvarnál található Őrmező P+R vagy az Eleven Center (Gazdagrét).

Dunaújváros - Budapest útvonal

Miskolc - Budapest

Indulás alapvetően a Búza-téri templomtól nem messze lévő Szeles utca 25. elől (egyirányú út, a bérházsor másik oldala lényegében). Érkezés Budapesten alapvetően a Keleti Pályaudvar Thököly út felőli oldalára. Nekem mindegy, hogy keleten (Felsőzsolca) vagy délen (Cora) megyek ki Miskolcról, így az utasok igényeinek megfelelően tudok rajta módosítani.

Budapest - Miskolc

Indulás alapértelmezetten a Keleti Pályaudvar Thököly út felőli oldalán lévő parkolóból, a Postához közel próbálok általában parkolni. Nekem mindegy, hogy Miskolcra délen (Cora) vagy keleten (Felsőzsolca) jövök be, így az utasok igényeihez mérten tudok igazítani rajta.