Oszkár.com telekocsi információk

Aktuális útjaim listáját itt találod: https://utitars.oszkar.com/sofor-harkalygergo/

Általános információk

Ha kézipoggyászon kívül van csomagtartóba szánt bőröndöd, foglalás után üzenetben jelezd, 99%, hogy elfér, de biztosan úgy készülök akkor, illetve figyelembe tudom venni a többi utas igényeinél a már elfoglalt helyet. Kerékpár vagy más szállítására a tetőcsomagtartón van lehetőség, de ezt előre jelezned kell, mert le van szerelve a tetőcsomagtartó, vissza kell akkor raknom. Kisállat csak és kizárólag dobozban jöhet és akkor, ha nem zavarja a többieket, ilyenkor foglalj neki is helyet.

Kiemelném, hogy ez nem taxiszolgálat, ne is keress olyanokkal, hogy ellentétes irányba 40 km-re elmegyek-e érted, vagy olyan útvonal miatt, ami egy órával növeli a futásidőt. Voltak ilyenek, ne játszunk egymás drága idejével. Értelmes kereteken belül viszont hajlandó vagyok letérni, házhoz menni, stb.

Utazás során érvényes információk

Ha bármilyen észrevételed van (gyorsan/lassan megyünk, hideg/meleg van, mosdóra kell menni, benzinkúton kellene vásárolni, kapcsoljuk be/ki a rádiót, stb.), nyugodtan jelezd. Az utazás során lehetőség van mobiltelefon töltésére is. Nyugodtan aludhatsz is, ilyenkor ígérem, hogy csendben leszek, leszünk.

Egyes útvonalakhoz tartozó információk

Az adott útvonalhoz tartozó információ eléréséhez kattints a településpárosra!

Budapest - Dunaújváros

Lehetséges beszállóhelyek (belvárosba nem megyek a nagy forgalom miatt):

  • 1118 Budapest, Nagyszeben tér / Rétköz utca (Eleven Center, Budawest, Gazdagrét): a Budawest / Eleven Center környékéről indulok, az autó általában az Eleven Centerrel szembeni parkolóban áll
  • Kelenföld vasútállomás (Őrmező oldali kijárat): közvetlen M4-es metró a Keleti Pályaudvartól, számos busz és vonatállomás; az Őrmező P+R sorompós parkolóba tartó kanyarodósávon szoktam megállni a ki/beszállás idejére

Autópályán megyek, érkezés Dunaújvárosban bárhova, mert alapvetően Pálhalmára térek majd vissza onnan.

Beszállási pont a Kelenföldi vasútállomásnál az "P+R Parkoló, Őrmező" parkolósávba bevezető kanyarodósávnál (a lenti képre kattintva megnyílik nagyobb méretben új lapon).

Ugyanez Google térképen: https://goo.gl/maps/3TQQFhPc6k82

beszállóhely

Dunaújváros - Budapest

Pálhalmáról indulok, utas esetén átmegyek Dunaújvárosba, ahol beszállás bárhol (alapértelmezetten a Skála / Hongkong áruház mögötti parkolóban), ha nem a Skálánál szállnál be, foglalás után küldd el üzenetben Oszkáron a pontos címet, ahova menjek. Autópályán megyek, első kiszállási pont a Kelenföld vasútállomásnál található Őrmező P+R parkoló (innen a Keleti Pályaudvarig közvetlen M4-es metró jár, illetve számos busz és vonat), végső cél a szintúgy 11. kerületi Eleven Center (környék: Nagyszeben-tér, Gazdagrét, Budawest). Az indulási időpontom nem feltétlen fix, az első foglaló igénye esetén tudok rajta módosítani.

Útvonalam: Dunaújvárosban bárhol be lehet szállni, kiszállási pont Budapesten a kelenföldi pályaudvarnál található Őrmező P+R vagy az Eleven Center (Gazdagrét). Ugyanez Google térképen ide kattintva érhető el.

Dunaújváros - Budapest útvonal

Miskolc - Budapest

Indulás alapvetően a Búza-téri templomtól nem messze lévő Szeles utca 25. elől (egyirányú út, a bérházsor másik oldala lényegében). Érkezés Budapesten alapvetően a Keleti Pályaudvar Thököly út felőli oldalára. Nekem mindegy, hogy keleten (Felsőzsolca) vagy délen (Cora) megyek ki Miskolcról, így az utasok igényeinek megfelelően tudok rajta módosítani.

Budapest - Miskolc

Indulás alapértelmezetten a Keleti Pályaudvar Thököly út felőli oldalán lévő parkolóból, a Postához közel próbálok általában parkolni. Nekem mindegy, hogy Miskolcra délen (Cora) vagy keleten (Felsőzsolca) jövök be, így az utasok igényeihez mérten tudok igazítani rajta.